Reacties van cliënten

Ik kan nu goed omgaan met mijn gevoel

“Ik kwam doordat mijn opa overleden is. Ik kon hierdoor niet echt met mijn gevoel omgaan en wou dit thuis of met familie niet bespreken. Zo ben ik bij Mirella Mossel gekomen al had Mirella geen ervaring met kinderen, wou ze het toch gaan proberen met mij en het is gelukt!
Mirella heeft mij heel erg goed geholpen ik kan goed omgaan met mijn gevoel nu.

Ik vond het positief dat Mirella mij altijd laat uitpraten en vraagt of ik nog vragen heb of wat wil weten. Als ze wat vertelde of uitlegde en ik snapte iets niet legde ze het rustig en duidelijk uit.
De oefeningen vond ik erg fijn ik werd er rustig van ik kon al mijn gedachten loslaten.”

MEISJE (13 jaar)

Verdriet ‘los maken’

“De gebruikte technieken vond ik verrassend effectief!
Mijn stress is weg en ik heb mijn rouw de ruimte geven door die ‘open’ te maken, zodat het niet langer zat weg gestopt.
Ik heb mijn verdriet kunnen ‘los maken’.”

VROUW (42 jaar)

Mezelf meer waard voelen

“De coaching heeft mij geholpen om mezelf meer waard te voelen.
De oefeningen vond ik prettig en heel waardevol. Meestal kwam er iets naar boven waar ik totaal niet over dacht.”

Vrouw (48 JAAR)

Opstellingen

“De coaching gaf mij tijd om even stil te staan en na te denken. Ook de feedback was erg fijn. Het ervaren van een andere oplossing was goed. Ik sta weer helderder op mijn pad.
De opstellingen waren het meest waardevol omdat ze rust in mijn hoofd gaven. Ik heb ook veel gehad aan de directe opdrachten en de terugkoppeling. Dat gaf een beetje druk om het ook echt te gaan doen.
Alles waar ik aan wilde werken is aan bod gekomen, was ook goed afgebakend.”

Vrouw (44 jaar)

Pijnpunten

“Mirella is een professionele coach met oog voor het menselijk aspect. Ik heb het meeste gehad aan het benoemen van de pijnpunten. Het was emotioneel, maar het zorgde er wel voor dat ik verder kwam.”

Vrouw (46 jaar)

Bekwaam

“Mirella is heel bekwaam, ze weet manieren te vinden om tot de kern door te dringen. Verder is ze communicatief, vriendelijk en ze heeft een rustige, duidelijke uitstraling.
In het begin was ik angstig om me bloot te geven, maar ik merk dat het me goed heeft gedaan.
Na 5 gesprekken kan ik de stress beter herleiden en er beter mee omgaan. Grenzen aangeven.
Ik voel me beter en weer meer in mijn kracht staan. Ik heb rust in mijn hoofd en ik ben weer meer ‘mezelf’.”

Vrouw (57 jaar)

Zelf verantwoordelijk

“Mijn relatie met mijn jongste zoon is er erg op vooruitgegaan en de relatie met mijn man is gelijkwaardiger.
Ik kan beter voor mezelf opkomen en ik realiseer me nu dat ik er zelf verantwoordelijk voor ben hoe ik op anderen over kom.”

Vrouw (41 jaar)

Rust in mijn hoofd

“Ik heb veel geleerd, hoe ik afstand kan nemen en houden in privé- en werksituaties. Ik durf nu ‘nee’ te zeggen en dat voelt heel fijn! En de relatie met mijn partner is verbeterd, juist door meer toenadering. Ik heb nu rust in mijn hoofd en ik weet dat ik Mirella mag bellen als het nodig is.”

Man (44 jaar)

Anders naar mijzelf leren kijken

“Ik kwam voor ondersteuning bij echtscheiding en rouwverwerking. Het meest waardevol was jouw opbouwende kritiek en jouw steun bij het nemen van beslissingen. Ik heb anders naar mijzelf leren kijken en ik heb geleerd om mensen met een andere houding te benaderen.
Tot slot wil ik nog kwijt hoe prettig ik de spirituele aanpak heb ervaren.”

Vrouw (44 jaar)

Veel inzicht

“De visualisaties gaven veel inzicht in hoe ik in elkaar zit en voel. De gesprekken waren zeer waardevol om zicht te krijgen op voor mij onoverzichtelijke situaties.
Je bent een geweldig persoon met een zuivere intuïtie. Je bent deskundig en laat ook zien dat je niet perfect bent. Dat is voor mij als cliënt een hele fijne ervaring.”

Vrouw (52 jaar)

Lieve, respect- en begripvolle vrouw

“Mirella’s passie om ‘mensen weer te laten bloeien’ sprak mij erg aan en dat is haar ook helemaal gelukt! Zij is een lieve, respect- en begripvolle vrouw, zeer betrokken en zij kan goed en aandachtig luisteren. De te bereiken doelen hebben we samen besproken. Ik kreeg al snel een beter inzicht, werd me bewuster van mijn gedrag en ik ging positiever denken en doen. Al snel kreeg ik weer wat zelfvertrouwen terug. Na iedere sessie ging ik opgelucht en vol energie naar huis, met informatie waar ik goed mee verder kon.
De woede en onrust die ik in mij had en de daaruit voortvloeiende lichamelijke klachten zijn weg. Ik kan nu beter relativeren en accepteren dat dingen zijn zoals ze zijn. Ook begrijp ik nu mijn plaats binnen het familiesysteem èn wat ik daarin anders kan doen. En dat werkt!”

Vrouw (65 jaar)

De sleutel

“Het belangrijkste vond ik, dat jij al snel, de 2e keer, in de gaten had dat ik verkapte woede bij me droeg. Dat was de sleutel, waarvoor dank!”

Vrouw (57 jaar)

Erg tevreden

“Ik ben erg tevreden over jouw begeleiding. Heb maar drie gesprekken gehad (twee samen met mijn partner en één alleen) maar het was goed.
De gesprekken hebben opgeleverd dat we samen gingen praten naar aanleiding van het gesprek dat we bij jou hadden.”

Vrouw (54)

Weer lucht

“De coaching heeft er voor gezorgd dat ik regelmatig mijn hart kon luchten en letterlijk weer lucht kreeg. Verder durf ik vaker naar mezelf te luisteren en het belangrijkst van alles, ik kan nu mijn grenzen duidelijk aangeven! Het heeft me handvatten geboden om om te gaan met voor mij lastige situaties.”

Vrouw (37 jaar)

Meer rust

“Het meest waardevol aan dit coachingstraject is dat ik meer rust heb gevonden om het overlijden van mijn man, nu 2 jaar geleden, te verwerken. Ineens viel het me op dat ik nu langs zijn foto loop zonder van streek te raken. Hij heeft voor altijd een plek in mijn hart, maar het doet niet meer zo’n pijn. Ik kan nu weer verder.”

Vrouw (46 jaar)

Fluitend door het leven

“Voordat ik bij jou kwam, had ik een benauwd gevoel en zaten mijn nek en schouders helemaal vast. Nu, na vijf gesprekken, ga ik weer fluitend door het leven. Ik heb letterlijk en figuurlijk weer lucht gekregen.”

“Mensen weer laten bloeien, dat lukt je goed!”

Vrouw (45 jaar)

Weer even gelukkig

“Ik ben verder gekomen met het verwerken van het overlijden van mijn vader. Het proces van rouwverwerking is mooi afgerond. Voor het eerst in 16 jaar heb ik me weer even gelukkig gevoeld.”

“Mirella is rustig, betrokken, betrouwbaar en ook rationeel.”

Man (30 jaar)

Op mijn gemak

“Mirella stelde mij meteen op mijn gemak, zodat ik al mijn energie in de juiste dingen kon stoppen. Ze creëerde alle ruimte die ik nodig had om zelf mijn antwoorden te kunnen vinden. Mijn zelfvertrouwen groeide daardoor met elk gesprek en de resultaten werden steeds zichtbaarder. Dat je dingen aan jezelf kunt veranderen die ik als vaststaand beschouwde, vond ik de grootste openbaring.
Dankzij de sessies met Mirella ben ik rustiger geworden, kan ik beter relativeren en heb ik het plezier in mijn werk en het vertrouwen in mijn eigen kunnen meer dan hervonden.”

Vrouw (30 jaar)

Motiverend en persoonlijk

“Ik vond de afwisseling tussen algemene zaken en actuele dingen die speelden positief. En de persoonlijke invulling, het ging echt over mijn doelstellingen.

Mirella heeft me op een prettige manier , motiverende en persoonlijke manier net dát stapje laten zetten waardoor ik meer klaar ben voor een managementfunctie.”

Vrouw (31 jaar)

Volg je gevoel

“Ik heb het fijn gevonden om het hele verhaal van het overlijden van mijn man te vertellen en te weten dat er naar me geluisterd wordt. Je hoort het jezelf allemaal zeggen en dat maakt dat je bewust wordt van hoe het allemaal is gegaan.
Ook is het goed te weten dat de gedachten en gevoelens die daarbij horen, niet gek zijn, maar dat je het moet laten gebeuren, die bevestiging heb ik tijdens de gesprekken gekregen. Dus volg je gevoel en laat je geen dingen gebeuren die niet goed voelen.”

Vrouw (46)

Prettig en leerzaam

“Ik heb de coaching als erg prettig en leerzaam ervaren, niet alleen op zakelijk vlak, maar ook op persoonlijk vlak. En wat ik erg goed vond is dat ik ook bij jou een verhaal kwijt kon dat in eerste instantie niets met de coaching te maken had. Een luisterend oor!”

Vrouw (28 jaar)

Met twee benen op de grond

“De coaching was voor mij erg belangrijk! Van onzekere vrouw, ben ik met twee benen op de grond komen te staan. Door goede gesprekken en oefeningen ben ik rustiger, sterker geworden en heb ik zelfvertrouwen gekregen!”

Vrouw (41 jaar)

Positief

“Ik heb ontdekt dat iets wat negatief voelt ook een positieve kant heeft! En ik heb het inzicht gekregen dat elke senior zijn kwaliteiten heeft, dat ik zelf sterk mag zijn en dat ik me niet te veel moet spiegelen aan anderen.”

Vrouw (29 jaar)

Spannend

“Van tevoren vond ik het spannend dat ik gecoacht werd, maar het is me erg meegevallen. Fijn dat mijn werkgever deze mogelijkheid bood.

De gesprekken hebben geholpen om dingen weer even duidelijk te maken. En van vrienden begrijp ik dat ik er meer mee gedaan heb dan ik zelf dacht en dat ik veranderd ben in positieve zin.”

Vrouw (39 jaar)

Balans

“Ik heb veel gehad aan de coachingsgesprekken. Daar heb ik geleerd grenzen te stellen, op mijzelf te vertrouwen, werkzaamheden af te bakenen. En ik heb een balans kunnen vinden tussen werk en privé.”

Vrouw (39 jaar)

Voor mezelf opkomen

“Ik heb geleerd dat ik gewoon voor mezelf mag opkomen, dat ik mijn grenzen mag aangeven. En …, naast je neer leggen wat mensen over je zeggen.”

Vrouw (65 jaar)

Afsluiten

“ Een nare ervaring heeft betekenis gekregen, daardoor heb ik dingen kunnen plaatsen en kunnen afsluiten.”

Vrouw (34 jaar)

Wijsheid en geduld

“Ik heb Mirella leren kennen als een warme persoonlijkheid, met veel wijsheid en geduld”

Vrouw (31 jaar)